Trunk Port / Allowed VLANs - cant uncheck p1 and p25

stimsonm1
Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 15, 2017 12:48 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Trunk Port / Allowed VLANs - cant uncheck p1 and p25

Sat Nov 23, 2019 12:56 pm

I cant seem to figure out why i cant uncheck - boxes 1 and 25 - I am unable to apply a new VLAN. what might I be doing wrong?

ws-26-400-ac -

thanks.. mike

User avatar
mike99
Associate
Associate
 
Posts: 689
Joined: Tue Nov 25, 2014 10:53 am
Location: Quebec, Canada
Has thanked: 86 times
Been thanked: 232 times

Re: Trunk Port / Allowed VLANs - cant uncheck p1 and p25

Sat Nov 23, 2019 2:06 pm

Empty browser cache ?
Try an other browser ?

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests