Stuck at 13 ports with poe? ws 26400 ac

User avatar
agidi
Member
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 08, 2016 9:28 pm
Location: Mexico
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Stuck at 13 ports with poe? ws 26400 ac

Thu Nov 22, 2018 7:46 pm

Hello guys, newbie question here, we just received some WS26400AC switches and the guys setting them up are stuck enabling PoE at port 13, they can't enable more.
I have not yet had a chance to check them, but they don't speak english and can't ask on the forums for advice

anything we might be missing or need to enable?

Latest firmware 1.5.1, ports 1 to 13 enabled on .75 amp only.

Port 14 and so on show greyed out.

please advice thanks


thanks

User avatar
sirhc
Employee
Employee
 
Posts: 6575
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:48 pm
Location: Lancaster, PA
Has thanked: 1497 times
Been thanked: 1164 times

Re: Stuck at 13 ports with poe? ws 26400 ac

Thu Nov 22, 2018 8:28 pm

Post up a screen shot.
Support is handled on the Forums not in Emails and PMs.
Before you ask a question use the Search function to see it has been answered before.
To do an Advanced Search click the magnifying glass in the Search Box.
To upload pictures click the Upload attachment link below the BLUE SUBMIT BUTTON.

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests