Hyphen & Colon

Help us decide what to build next.
User avatar
nasked
Member
 
Posts: 32
Joined: Thu Sep 10, 2015 1:00 pm
Location: Spain
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hyphen & Colon

Wed Jul 25, 2018 8:06 am

Hi:

As you know mikrotik uses colon to separate MAC. In MAC Table tab you must enter MAC separated with Hyphen to find some MAC. It would be good, search MAC with Colon too. :hurray: then you can copy and paste a MAC from mikrotik to Netonix. :lol:

User avatar
mike99
Associate
Associate
 
Posts: 594
Joined: Tue Nov 25, 2014 10:53 am
Location: Quebec, Canada
Has thanked: 82 times
Been thanked: 188 times

Re: Hyphen & Colon

Wed Jul 25, 2018 8:16 am

If something must be done about it, I think it should accept any format just like the Wireshark MAC OUI tool. Maybe ignore colon, hyphen or any special caracter ? By exemple, Huawei use the following particular format of mac address on Smart AX serie (xPON/DSL):
XXXX-XXXX-XXXX

Return to What should we build next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests