Single managed or seen as two?

User avatar
lligetfa
Associate
Associate
 
Posts: 1026
Joined: Sun Aug 03, 2014 12:12 pm
Location: Fort Frances Ont. Canada
Has thanked: 264 times
Been thanked: 315 times

Single managed or seen as two?

Sun Sep 14, 2014 9:47 am

Will this Tower Switch be managed as a single entity or will it just be two switches with a fibre link? I assume some sort on IDU/ODU where IDU is the base and ODU is the topside.

User avatar
sirhc
Employee
Employee
 
Posts: 6441
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:48 pm
Location: Lancaster, PA
Has thanked: 1488 times
Been thanked: 1140 times

Re: Single managed or seen as two?

Sun Sep 14, 2014 11:02 am

lligetfa wrote:Will this Tower Switch be managed as a single entity or will it just be two switches with a fibre link? I assume some sort on IDU/ODU where IDU is the base and ODU is the topside.


A single device! :thumbsup:
Support is handled on the Forums not in Emails and PMs.
Before you ask a question use the Search function to see it has been answered before.
To do an Advanced Search click the magnifying glass in the Search Box.
To upload pictures click the Upload attachment link below the BLUE SUBMIT BUTTON.

User avatar
lligetfa
Associate
Associate
 
Posts: 1026
Joined: Sun Aug 03, 2014 12:12 pm
Location: Fort Frances Ont. Canada
Has thanked: 264 times
Been thanked: 315 times

Re: Single managed or seen as two?

Sun Sep 14, 2014 11:42 am

OK, thanks.

I'm guessing that if you decide to go ahead with the Tower Switch Mini, that it and the base WISP Switch will be seen as two. I'm OK with that since that is how it would be with TOUGHswitches now.

User avatar
sirhc
Employee
Employee
 
Posts: 6441
Joined: Tue Apr 08, 2014 3:48 pm
Location: Lancaster, PA
Has thanked: 1488 times
Been thanked: 1140 times

Re: Single managed or seen as two?

Sun Sep 14, 2014 1:00 pm

That is still being debated.
We think the Master switch will at least have a quick link to the sub switches but we may make it allow configuration within the master. :idea:
Support is handled on the Forums not in Emails and PMs.
Before you ask a question use the Search function to see it has been answered before.
To do an Advanced Search click the magnifying glass in the Search Box.
To upload pictures click the Upload attachment link below the BLUE SUBMIT BUTTON.

User avatar
rebelwireless
Experienced Member
 
Posts: 601
Joined: Mon Sep 01, 2014 1:46 pm
Has thanked: 31 times
Been thanked: 135 times

Re: Single managed or seen as two?

Sun Sep 14, 2014 3:20 pm

at one of my sites I have an rb493g and 2 toughswitches. I'm using QinQ to bring ports from the toughswitches to the rb493g so that I can manage those ports from the 'tik. I really like the idea of having the tower switch(s) seamlessly managed from the main switch.

just my $.02

User avatar
lligetfa
Associate
Associate
 
Posts: 1026
Joined: Sun Aug 03, 2014 12:12 pm
Location: Fort Frances Ont. Canada
Has thanked: 264 times
Been thanked: 315 times

Re: Single managed or seen as two?

Sun Sep 21, 2014 10:40 am

rebelwireless wrote:I really like the idea of having the tower switch(s) seamlessly managed from the main switch.

I was going on the premise of beggars can't be choosers and that there is no seamless management with TS cascaded, but hey, if there was seamless management, that would set it a few notches above for sure!

I really liked being able to centrally manage and monitor a bunch of HP ProCurve switches with PCM+. All the other switches were managed individually either through CL or text based menus.

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest