v1.5.6 Bug Reports and Comments

DOWNLOAD THE LATEST FIRMWARE HERE
User avatar
Stephen
Employee
Employee
 
Posts: 791
Joined: Sun Dec 24, 2017 8:56 pm
Has thanked: 69 times
Been thanked: 142 times

v1.5.6 Bug Reports and Comments

Sat Sep 12, 2020 9:17 pm

v1.5.6 wrote:
IF A SWITCH ARRIVED WITH 1.5.5 PRELOADED PLEASE CHECK THIS THREAD

FIXED/CHANGED
- Update for new fan's required by manufacturer.
- NTP client refresh's it's connection at a regular interval
- added tooltip to "broadcast on protocols" discovery button
- CLI now shows DC values for WS-8-150-DC for command 'show status'

ENHANCEMENTS
- Latitude and Longitude sent with email from watchdog

KNOWN ISSUES
- WEB UI issues when not at 100% Zoom on browser especially on VLAN TAB
- Some language templates need help - please private message Eric Stern to help

Released 9/16/2020

weti
Member
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 19, 2016 12:44 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Mon Sep 14, 2020 7:12 am

Hello!

I updated a WS-8-150-DC to 1.5.6 and snmp wasn't working anymore. I tried to start it by hand in command line, but the log says:

root@ns-stuetze5:/www# tail -f /var/log/snmpd.log
Cannot find module (SNMP-COMMUNITY-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-FRAMEWORK-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-MPD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-USER-BASED-SM-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (TUNNEL-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-DLMOD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (IPV6-ICMP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (IPV6-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (IPV6-TCP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (IPV6-UDP-MIB): At line 0 in (none)

I downgraded back to 1.5.5 and snmp was working again.

kind regards,

Andi

User avatar
Stephen
Employee
Employee
 
Posts: 791
Joined: Sun Dec 24, 2017 8:56 pm
Has thanked: 69 times
Been thanked: 142 times

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Mon Sep 14, 2020 8:34 am

I'm investigating this now weti, thanks for letting me know.

bipbaep
Member
 
Posts: 16
Joined: Fri Jan 19, 2018 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Tue Sep 15, 2020 6:49 am

Same here. Tried to upgrade a WS-6-MINI and SNMP stopped working. When running SNMP walk on v1 and v2 it times out.

m00se
Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 05, 2016 2:17 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Wed Sep 16, 2020 12:26 am

Same here. Upgraded to 1.5.6 and I no longer get SNMP responses.

User avatar
Stephen
Employee
Employee
 
Posts: 791
Joined: Sun Dec 24, 2017 8:56 pm
Has thanked: 69 times
Been thanked: 142 times

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Wed Sep 16, 2020 7:30 am

There is a confirmed issue with SNMP on 1.5.6. I am placing a warning on the download page and this one until it is repaired.

User avatar
Stephen
Employee
Employee
 
Posts: 791
Joined: Sun Dec 24, 2017 8:56 pm
Has thanked: 69 times
Been thanked: 142 times

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Wed Sep 16, 2020 1:20 pm

weti, bipbaep, and m00se (and anyone else who may have downloaded it)

Please delete the previous file wispswitch-1.5.6.bin and re-download it from the forum's.

I was able to replicate the issue and it has been corrected. The firmware file you will download now has snmp working again.

User avatar
lligetfa
Associate
Associate
 
Posts: 1138
Joined: Sun Aug 03, 2014 12:12 pm
Location: Fort Frances Ont. Canada
Has thanked: 296 times
Been thanked: 371 times

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Wed Sep 16, 2020 9:14 pm

Stephen wrote:Please delete the previous file wispswitch-1.5.6.bin and re-download it from the forum's...

Stephen, why does it still show the old release date?
Latest Stable Release: v1.5.6
Click HERE to download firmware v1.5.6 - Released 9/12/2020

User avatar
redpeppers
Member
 
Posts: 15
Joined: Sat Jan 16, 2016 4:56 pm
Location: Lebanon, MO
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Wed Sep 16, 2020 10:19 pm

can confirm....re-downloading and over writing 1.5.6 fixes the issue.

User avatar
Stephen
Employee
Employee
 
Posts: 791
Joined: Sun Dec 24, 2017 8:56 pm
Has thanked: 69 times
Been thanked: 142 times

Re: v1.5.6 Bug Reports and Comments

Wed Sep 16, 2020 11:26 pm

redpeppers wrote:can confirm....re-downloading and over writing 1.5.6 fixes the issue.


Thank you for confirmation. One less thing to worry about.

Next
Return to Hardware and software issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests